Povestea mea cu parfum de frumusete pura

Povestea mea, povestea parfumului de frumusete pura……
Ideea de frumusete pura, naturala, simpla, s-a nascut in mintea mea pentru prima data in perioada maternitatii, cand asteptam cu nerabdare sa-mi tin in brate mult doritul meu fiu. Atunci au aparut asa deodata, cateva schimbari semnificative in trupul meu,si mai ales in mintea mea :nu mai era vorba doar despre mine, ci odata cu mine mai trebuia sa am grija si de minunea care crestea in mine.Recunosc ca desi sunt o persoana responsabila,maternitatea m-a facut sa devin responsabila la patrat.Nu imi mai permiteam sa ma gandesc doar la mine in absolut nici o privinta. Il iubeam pe fiul meu asa de mult,deja, incat nu vroiam sa-i creez un disconfort in nici un fel.
Pe de alta parte, eu sunt absolventa a facultatii de geografie,iubesc natura, iubesc tot ce a facut si cum a facut Dumnezeu in ea.Dealtfel, m-am supraspecializat postunivesitar in activitatea de turism.Cred ca acolo in natura, e locul in care pot sa vorbesc despre armonie reala.Cred ca aceasta pasiune pentru natura si tot ce e natural mi-a fost transferata si de parintii mei, care de cand eram mici ,atat eu cat si sora mea, ne purtau in tot felul de drumetii, pe carari de munte.In drumetii am invatat inca de cand eram adolecenta sa cunosc plantele medicinale, si apoi veleitatile lor pentru sanatatea noastra. Multa vreme am tinut intredeschis acest sertaras al mintii mele, fiind preocupata de job-ul meu care imi devora aproape toate zilele. Realmente nu mai aveam timp cand sa ma mai gandesc prea profund la mine.Dar maternitatea, timpul liber pe care l-am avut atunci la dispozitie, m-a ajutat sa aprofundez acest subiect al ingrjirii personale cu produse naturale, in mod real, nu doar in sens comercial.Dupa cateva luni de studiu, deja am inceput sa privesc cu alti ochi acest domeniu, si mai ales aveam senzatia ca brusc mi-am deschis ochii spre o lume fascinanta, care imbina munca mintii cu munca mainilor si rezulta un produs care nu are nevoie de reclama, deoarece si-o face singur, prin calitatile lui deosebite.
Cum firea mea activa, era oarecum obligata la repaus, aveam nevoie sa fac ceva, sa vad ca iese ceva din mainile mele.Si asa a inceput studiul intens in vederea manufacturarii sapunului natural, asupra materiilor prime 100% naturale, proceselor de fabricatie, sinergia substantelor si impactul lor asupra sanatatii noastre.Aceasta se petrecea in 2011. Am cumparat carti, am citit tratate si studii de impact asupra sanatatii omului,am citit nenumarate articole si am vizionat multe filmulete, pana sa am curajul sa fac primul meu sapun natural. La vremea aceea, in Romania erau destul de putine surse de informatie,si acelea de multe ori trunchiate.Azi, cand scriu aceasta poveste, lucrurile stau mult mai bine. Acum, suntem si noi cu parfumul de frumusete pura la un alt nivel si ne concentram toata energia sa evoluam tot timpul, studiind si mai ales experimentand .
Nimic nu am ales la intamplare, nici denumirea brandului nostru, acesta reprezentand initialele numelui fiul meu, cel care a deschis acest capitol de o frumusete pura in viata noastra. Nimic nu facem la intamplare, acest brand este construit in primul rand pe cateva principii pe care eu pun mare pret in viata de zi cu zi: SIMPLITATE, DRAGOSTE, FRUMOS SI ADEVAR.
Cultura noastra de lavanda-LAVANDIA,este un alt proiect de suflet care ne-a angrenat intr-o lume total necunoscuta noua. Atat eu cat si sotul meu, suntem nascuti si crescuti in mediul urban,el e economist, eu profesoara de geografie, fara nici macar o experienta agricola anterioara.Am invatat multe, am avut multe experiente neplacute si multe surprize placute cu aceasta minunata si draga cultura de levantica. Ne-am cunoscut cu lavanda si ea ne-a cunoscut pe noi si acum traim in armonie, fiecare stiind ceeea ce asteapta celalalt.In curand Lavandia va avea trei ani,un timp in care ne-am cunoscut si noi pe noi insine intr-o alta maniera , aceea de a te darui din pasiune pentru frumos, natural, real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *