Despre noi

Suntem o familie de crestini ardeleni, preocupati sa traim frumos, in armonie cu natura, cu oamenii si cu Dumnezeu.
Brutaria noastra e o activitate draga, legata de sufletul sotului meu,. A invatat mestesugul brutaritului de la tatal lui,un priceput brutar, care azi are peste 80 de ani.Din mainile lui au mancat paine cateva generatii bune , in orasul nostru.

Sapunul natural s-a nascut in viata mea odata cu fiul meu.Maternitatea, spiritul meu activ, dorinta de a vedea ceva facut de mainile mele, m-a motivat sa fac ceva nou dar si folositor pentru familia mea.Am invatat singura sa fac sapun .A fost pentru mine o descoperire absolut minunata cand am folosit pentru prima data un sapun natural facut de mainile mele . Nu imi ajung cuvintele sa scriu cat de interesant am simtit, gandindu-ma cum din nestiinta si lipsa de informare, ne privam singuri de a gusta din sanatatea ,placerea , bucuria de a trai in armonie cu ceea ce Dumnezeu a creat pentru noi . Am observat cu ochiul meu ,cum produsele naturale fac diferenta si am aprofundat cercetarea mea intai teoretica si apoi practica in acest minunat domeniu .Au urmat noi provocari , lotiunea de corp pentru bebelusi , uleiul de corp, crema pentru scutec , si apoi noi cerinte din partea familiei si a prieteni care la randul lor au redescoperit placea de a-si ingriji natural pielea.
Lavandia Amoureuse(cultura de lavanda) a aparut in viata noastra ca o provocare. Noi am fost fascinati de calitatile ei terapeutice demonstrate ,din dorinta de a imbina frumosul cu petrecerea timpului impreuna si placutul am initiat acest proiect in care punem multa munca si dragoste .